Waarom een gepersonaliseerde waterfles een goed idee is

Gepersonaliseerde waterflessen komen steeds vaker voor in het straatbeeld. Naast dat het natuurlijk super leuk is om met een unieke waterfles naar school of naar je werk te gaan is het ook nog eens duurzaam. Steeds opnieuw een wegwerpflesje kopen terwijl er ook andere alternatieven zijn is natuurlijk een beetje zonde. In deze blog gaan we je uitleggen waarom een gepersonaliseerde waterfles een goed idee is.

Uniek

Jouw waterfles is helemaal persoonlijk gemaakt doormiddel van een specifiek printje, je naam of misschien zelf een foto. Dit maakt je waterfles uniek. Dat is niet alleen leuk maar ook handig. Je voorkomt hier namelijk mee dat andere mensen per ongeluk uit je fles gaan drinken of je fles per ongeluk mee nemen.

Bedrijfsgeschenk

Je kunt de gepersonaliseerde waterflessen ook weggeven als bedrijfsgeschenk. Bij websites als flaske.nl zijn zowel voor privé als zakelijk te bestellen. Je kunt het logo of de naam van je bedrijf op de fles laten drukken en deze uitdelen op opendagen of bij netwerkevenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is in ieder geval een uniek bedrijfscadeau waar de ontvangers ook nog eens iets aan hebben.

Verschillende flessoorten

Als je helemaal enthousiast bent geraakt over de gepersonaliseerde flessen maar niet weet welke soort fles je moet kiezen geven wij een aantal opties:

Thermofles of enkelwandig?

Een enkelwandige fles is eigenlijk gewoon de standaard waterfles. Je kunt er allerlei soorten koude dranken in kwijt. Drink jij vaker warme dranken die je ergens mee naartoe moet nemen? Dan is een thermofles de betere optie. Een thermofles zorgt ervoor dat het drinken zo lang mogelijk op temperatuur blijft. Zo kun je toch nog genieten van je kop koffie in de morgen, ondanks dat je al in de auto zit.

Ruime keuze in materialen

Een duurzame waterfles bestaat natuurlijk uit een duurzaam materiaal. Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden voor een gepersonaliseerde drinkfles. Denk bijvoorbeeld aan glas, rvs, bamboe of gerecycled plastic. Genoeg duurzame keuzes!

Bedrukken of graveren?

Als je dan de soort waterfles hebt gekozen kun je ook nog kiezen tussen bedrukken of graveren. Op de meeste flessen wordt de kleur, het logo of de naam bedrukt. Je logo of tekst laten graveren kan namelijk niet bij alle materialen. Het graveren van een fles is vaak iets duurder vergeleken met bedrukken. Het voordeel van graveren is dat het niet vervaagd.

In dezelfde categorie

Laatste berichten