Hét sneakermerk voor jou

De feestdagen liggen op de loer, en dus is het hoog tijd om jezelf weer eens te trakteren. Zeg nou zelf, heeft je winter-schoenen-garderobe niet een oppepper nodig? Gelukkig is er een schoenenmerk waar iedereen vanaf zou moeten weten: Mason Garments. Mason Garments heren & dames, voor iedereen wat wils. Dus, lees snel mee, want goede schoenenmerken zijn nog weleens lastig te vinden. Deze vond jou, dus laat hem niet lopen!

Mason Garments: Het begin 

Het moderne sneakermerk werd in 2012 opgericht door de Nederlandse Rendi Aditia. Het voornaamste verlangen van de jonge ontwerper was om een schoenenmerk te creëren dat zowel modern, origineel ontwerp als enorm goede kwaliteit hoog in het vaandel heeft zitten. De ontwerpen moeten zowel praktisch goed in elkaar zitten en met oog voor detail, als een echte eye-catcher zijn voor de algemene Nederlander. Zo reist Mason Garments inmiddels de hele wereld over met hun eigentijdse, sportief-uitziende sneakers. Ze maken gebruik van opvallende lijnen en wisselen in materialen, zodat er op één sneaker vaak verschillende texturen worden gebruikt. Ook worden er bij de schoenen van MG vaak monochrome paletten gebruikt, zodat de unieke look echt bij de gebruikte materialen en de schoenen zelf ligt. 

Toewijding aan het unieke 

Bij Aditia begon de interesse in mode, en dan vooral opvallende mode, al jong. Zijn moeder en broer droegen de laatste trends, vaak geïnspireerd op de grote modehuizen uit Italië, en zo werd de interesse in unieke en flatterende kleding geboren. Die interesse waaide snel over naar schoenen; schoenen zijn immers dé manier om een reguliere outfit om te toveren tot een statement piece, iets waar mensen hun hoofd voor omdraaien als ze op straat lopen. Dit is de ware intentie van het schoenenmerk, en de echte reden dat zoveel mensen nog altijd Mason Garments-sneakers dragen; die toewijding aan niet alleen schoonheid, maar ook aan zelfexpressie. Elk paar MG-sneakers is anders, omdat iemand anders ze aantrekt. Dát maakt de schoenen pas echt uniek. 

 

Kortom, als je nog een reden zocht om jezelf te trakteren, hier is ‘ie dan! Ga dit najaar er dus lekker op uit en koop een paar schoenen voor jezelf die ook écht bij jouw unieke stijl passen. De schoenen van MG zijn van goede kwaliteit, zitten lekker én stellen uniek ontwerp voorop. Ga er dus op uit, vind een paar dat écht bij jou past en geniet ervan!

In dezelfde categorie

Laatste berichten